Enguany l’entitat celebrava la seva primera edició, en la qual s’ha reconegut el treball de 17 organitzacions

L’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny ha estat reconeguda en la categoria del Desenvolupament Econòmic i Social Sostenible per promoure el turisme de qualitat i respectuós amb l’entorn

Fa unes setmanes la Red Española de Reservas de la Biosfera va convocar la primera edició de Reconeixements al Compromís Ambiental. L’objectiu d’aquest és el de reconèixer a empreses i entitats del territori nacional el seu treball en la conservació del patrimoni natural i el desenvolupament de les seves activitats en espais naturals.

Aquesta edició ha comptat amb dues modalitats diferents: el Reconeixement Reserves de la Biosfera i el Reconeixement de la Marca de Qualitat Reserves de la Biosfera; a  més d’una menció honorífica.

Un total de 112 candidatures s’hi han presentat. Turisme Montseny ha estat una de les entitats reconegudes arran de la seva promoció del turisme de qualitat i respectuós amb l’entorn.  Altres organitzacions premiades han estat l’Associació de Propietaris del Montseny, el Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Natura de Menorca o el col.lectiu català Las Salinas de la Trinitat.

Les entitats i organitzacions premiades rebran un diploma i un segell de “Reconocimiento Reserva de la Biosfera”.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).