Vols gaudir de l’espectacle de la natura? Al montseny, visita el parc en silenci i sentiràs l’esclat de la natura.

La natura ens aporta una àmplia gamma de beneficis. Ens proporciona aliments, medicaments, oportunitats de negoci, i alhora és el nostre escut natural contra la contaminació de l’aire, l’aigua i el soroll. L’accés a la natura també és essencial per a la salut. Durant els confinaments de la Covid-19 vam tenir l’oportunitat d’adonar-nos de la importància que són les zones verdes per al nostre benestar mental i físic. Per construir una societat més sana i resilient, hem de posar en valor les nostres àrees naturals protegides i invertir més en infraestructures verdes, incloses les zones urbanes i els espais públics. 

Si voleu gaudir d’espais de benestar al Montseny us recomenem les següents activitats:

 

AUS AL MONTSENY

Ara durant la primavera, un pit-roig que canta insistentment està dient a les femelles de pit-roig de la zona que està disponible per aparellar-se. A més, la qualitat del seu cant serà important per tal que les femelles se sentin atretes per ell i el considerin com un pretendent amb possibilitats. 

Per si us apassiona el mon dels ocells o bé teniu curiositat per saber quines espècies us trobeu en el vostre camí, teniu l’app Merlin que us ajudarà a identificar i conèixer les aus del territori o d’allà on us portin els vostres passos. Escoltar els sons de la natura fa que el nostre cos es relaxi, que disminueixi el nivell d’estrès i que millori la nostra salut integral. Para i escolta.

Enllaç aquí

 

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).