El Pla del rector. Ctra.BV-5301 KM 14.
08469 Montseny

+ info: T.938 482 008


On deixar el cotxe?
A l’entrada del poble del Montseny trobareu un aparcament gratuït .Es pot visitar a totes hores, ja que és un espai a l’aire lliure i a darrera de l’església comença un agradable caminet que us hi portarà


Restaurant Slow Food:

També anomenada Sitja del Llop, forma part d’una de les parets d’una cabana de pastor, la barraca de les Lloses, a la Calma. La seva significació i datació són incertes, tot i que alguns autors la situen cap al final del Neolític. En aquest cas, seria el testimoni dels primers ramaders del Montseny i la resta prehistòrica situada a major alçada del massís.

Actualment la peça original està exposada al poble del Montseny, encara que si voleu veure una reconstrucció de com formava part de la cabana de pastors, heu de fer una excursió al Pla de la Calma.

Altres llocs d’interès:
-Museu de les Esquelles i Exposició permanent diàleg entre l’home i el territori al Montseny. Per visitar-lo el millor és reservar( 93 847 3137) si ja sou al poble podeu demanar al centre d’informació que hi ha a la plaça si és possible visitar-lo.
-Església romànica de Sant Julià i boix Monumental. Plaça del poble.
-Excursió a la Font Ferrussa http://www.montseny.es
-Petit poble de muntanya amb magnifiques vistes on podeu comprar productes d’elaboració pròpia embotits o el pa cuit amb llenya.