El Bellver
08593 Tagamanent
Informació i reserves per grups:
Tel.937.445.082
info@lacalma.net


Horari Casa Museu l’Agustí
Els dissabtes, diumenges i dies festius hi ha programat dos passis de 10:30 a 11:30 i de 16:30 a 17:30. (Cal reservar la visita amb anterioritat).
Preu entrada
3 € tothom (fins a parvulari gratuït, i per tots aquells que vinguin a gaudir del Bufet Degustació al restaurant El Bellver).També es poden concertar visites guiades els dies laborals per a grups mínims de 10 visitants amb reserva prèvia.
Horari Casa Museu l’Agustí
Dissabtes, diumenges i dies festius de 9 a 17 hores


Restaurant Slow Food:

Casa Museu l’Agustí
Per experimentar com era un dia a la vida de pagès.
La Casa Museu l’Agustí (a 500m del Bellver i 300m de l’aparcament), ofereix una visita guiada per tots els racons de la masia, per on ens acompanya la veu d’en Fèlix Agustí, que n’era el propietari a finals del segle XVIII. Al llarg de la visita podrem contemplar els objectes de l’època i gaudir de les músiques, les olors i les imatges que acompanyaven un dia qualsevol a ca l’Agustí, submergint-nos d’aquesta manera en la vida quotidiana d’una família pagesa de muntanya. La visita es clou amb un audiovisual que mostra fotografies, tant antigues com recents, dels racons més carismàtics d’aquesta masia.

Exposició “Els 3 Monts”
Visita el centre d’interpretació de la ruta dels 3 Monts integrat a la Cafeteria i Punt d’Informació del Bellver i descobreix les imatges d’una exposició que ens explica la biodiversitat del Parc Natural del Montseny, el Parc Natural de Sant Llorenç i l’Obac i Montserrat, mitjançant un viatge en el temps que us permetrà conèixer una mica millor els nostres espais naturals més emblemàtics, la seva fauna, flora i les seves tradicions.
Si t’interessa fer aquest ruta de sis etapes per descobrir en primera persona aquesta aventura, visita la web www.els3monts.cat i investiga cada detall del trajecte.