Can Just –  c. de la Font, s/n
08552 Taradell
Tel. 649001325
taradell@parcdelesolors.com
www.taradell.cat/parcdelesolors


Horaris Sota reserva prèvia o en els tallers i activitats ja establerts i publicats.


Restaurant Slow Food:

El Parc de les Olors ofereix activitats adaptades a cada grup, tenint en compte l’edat, el nombre de participants i els interessos d’aquest.

Per una banda, mensualment el Parc de les Olors de Taradell programa un taller obert a adults o families, que els interessi la temàtica escollida. Per altre banda hi ha l’opció de crear tallers i activitats a mida.

Les activitats del Parc tenen com propòsit apropar el coneixement del món de les plantes aromàtiques i medicinals a través de visites sensorials als jardins Can Just i l’Arpa. Les visites al Parc es poden complementar amb tallers com per exemple: taller de remeis naturals, de cuina, de condiments i olis aromàtics, de sabó i cosmètica natural, de perfums medicinals, destil.lació de plantes aromàtiques i olis essencials, creació d’un jardí d’aromàtiques preparant el propi planter, d’hotel d’insectes, sals de bany, olis de massatge, saquets d’olor, infusions, ratafía, gintònics aromàtics, atxes de barballó, etc.

Informació addicional: El Parc de les Olors el poden visitar families, escoles, grups d’amics, casals d’avis o jubilats, etc. A banda de la realització de tallers i visites, de la producció de plantes aromàtiques es realitzem productes alimentaris, cosmètics i medicinals que estan a  la venda a l’agrobotiga del Parc.

Tarifes:preu segons activitat (entre 3 i 25 euros segons el nombre de participants, durada i activitat).

Nombre de persones/grup (en cas de visites guiades): mínim 5 màxim 15.