Ctra.de Cardedeu a Cànoves i Samalús BV5108, km. 4
08445 Cànoves i Samalús
Tel. 938 444 105
visites@vivelloc.cat
https://www.vivelloc.cat/ca/


Horaris
Principalment matins fins les 15 però ens adaptem a les necessitats del client si escau. Obrim tots els dies amb reserva prèvia
Capacitat
Aproximadament fins a 150 persones, però hem fet actes com portes obertes on han participat fins a 400 persones. La finca té 6 hectàrees de terreny.
Vacances
Mes d’agost i dies 25 i 26 de desembre i 5 gener


Restaurant Slow Food:

Veniu a conèixer de primera mà quina és la tasca de la nostra entitat i què és i com es treballa en una finca agro-ramadera ecològica!

Al llarg de la visita i acompanyats per el nostre equip de monitors els i les alumnes coneixeran, d’una manera amena i participativa, tots els racons de la finca La Tavella: l’hort ecològic, l’hivernacle, la nostra familia de guarans que ens ajuden a treballar les terres així com les nostres gallines ponedores d’ous ecològics. En el transcurs de la visita es participa activament en alguna de les tasques quotidianes d’horta i/o manteniment de l’espai i es fa un petit circuit que permet endisar-se en l’alzinar de la finca on a través d’un petit recorregut es poden conèixer les seves característiques i biodiversitat.

Opcions i/o propostes d’interès:
Visites guiades per a escoles i grups, calendari anual de caps de setmana de visites obertes a particulars, jornades d’empresa, voluntariat social corporatiu i festes d’aniversari. Tots els serveis son amb reserva prèvia.