Masia Can Turró
08460 Santa Maria de Palautordera
Tel. 938 675 401 / 679 355 442
canturro@canturro.net
www.canturro.net 


Capacitat 60 persones
Horari
De mig dia: de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.
Dia sencer: de 10 a 20 h


Restaurant Slow Food:

Presentació de l’activitat:

Som una família dedicada a la pagesia des de fa moltes generacions, on encara a dia d’avui vivim d’ella; estem al vell mig del pla del Temple de Santa Maria de Palautordera, envoltats per una gran extensió agrícola i forestal, on hi trobareu el riu Tordera i unes magnífiques vistes al massís del Montseny.

Tot i havent-nos adaptat els temps moderns, encara mantenim aquell esperit de casa de pàges, intentant ser autosuficients, tenint cura dels animals, l’hort i els arbres fruiters. Com activitat econòmica tenim una granja de vaques lleteres.

En aquests moments a part de treballar la granja d’una forma tradicional i aprofitant el nostre entorn, hem obert L’AULA D’ENTORN RURAL CAN TURRÓ per poder ensenyar d’una manera lúdica i pràctica als nens i nenes i les seves famílies quines feines es fan i com es viu en una casa dedicada a la pagesia. El nostre objectiu és que la gent que ens visita entengui i valori la relació que ens uneix amb la terra i els animals.

Vine a gaudir d’una visita guiada a la granja, en família o en grup.

Vine i veuràs quina cara d’alegria fan els teus fills quan donen el biberó als vedellets acabats de néixer o quan donen “chuches” a les ovelles.

Regala una experiència a la granja als teus fills o amics.

Cal fer reserva. Podeu consultar la nostre pàgina web: www.canturro.net o enviar-nos un correu electrònic a canturro@canturro.net


Opcions i/o propostes d’interès:

Taller per escoles: Visitem la granja.
Aprenem a fer conserves dolces i salades.
Aprenem a fer productes làctics.
Coneixem el riu
Coneixem el boc

Tallers per grups o empreses: Visitem la granja.
Aprenem a fer conserves dolces i salades.
Aprenem a fer productes làctics.

Lloguer de les instal·lacions:   Per reunions
Per Festes familiars
Per festes d’aniversari