S’acosten uns dies festius, uns dies per a desconnectar amb la família o amics i des del Montseny et proposem algunes idees de viatge perquè descobreixis aquest bonic paratge d’una manera sostenible i responsable.

1.TURISME FAMILIAR AL CIRC CRIC. Gaudeix del Festival amb actuacions de circ i activitats de natura.
Dissabte, 16 d’abril a les 18 hores. Espectacle “Que Bèstia”, amb Tortell Poltrona.
Diumege, 17 d’abril a les 12 hores. Espectacle “Catacric.41, amb Circ Cric i Tortell Poltrona.
Més informació: www.circcric.com 

2.DESCOBREIX L’HOSTALRIC  MÉS MEDIEVAL. Després de 2 anys, torna la Fira Medieval en tota la seva essència! Enguany del 15 al 17 d’abril podreu reviure l’època medieval visitant la que va ser la capital administrativa del Vescomtat de Cabrera. Passejar pel recinte emmurallat, el castell i el mercat medieval. Espectacles i activitats per a tota la família!
El municipi també ofereix visites guiades:
Visita guiada al Castell d’Hostalric.Els guies local us mostraran els racons més emblemàtics I només accessibles amb guia com el cavaller, l’espai de l’antic castell delsCabrera. També us faran partícips dels seus
coneixements alhora que podreu escoltar les anècdotes més sorprenents. Dissabtes, diumenges i festius a les 12 hores.
Visita guiada: El Vescomtat de Cabrera. Visita guiada pel recinte medieval per tal de conèixer i descobrir el llegat patrimonial del Vescomtat de Cabrera a la vila medieval d’Hostalric, antiga capital administrativa del territori. Dissabtes a les 18 hores.
Més informació: www.turismehostalric.cat

3.DEGUSTA LA CERVESA DEL MONTSENY. A la visita es farà un recorregut per a les instal·lacions de la fàbrica, s’explicarà el procés cerveser i després es farà un tast de les diferents cerveses que s’hi elaboren acompanyat d’un petit lunch. A més, descobreix el seu recent estrenat TAP ROOM. Es tracta d’un espai ampliat, des d’on es pot observar la producció de la Cervesa Montseny, i amb un nou servei de cuina. A partir d’ara, no només es pot gaudir de la millor cervesa artesana al nostre Tap Room, sinó que també es pot acompanyar de plats dissenyats especialment per a aquesta finalitat.
Més informació: www.cervesamontseny.cat

4.VIU EL MONTSENY MÉS INÈDIT. Una activitat resultant de la simbiosi entre diferents empreses del territori: El Talleret del Clot, les Flors del Montseny, Ademc i taxi Vall del Congost. És una proposta que posa en valor el paisatge del Montseny fruit de l’acció humana, el treball amb la llana (un recurs dels ramats del Montseny) i els productes de la gent de la Reserva de la Biosfera del Montseny i el seu entorn.
Més informació: www.ademc-montseny.cat

5.PASSEJA’T PEL MONTSENY. Pel Parc travessen dos senders de gran recorregut (el GR 5 i el GR 2), que estan fitats amb les seves inconfusibles senyals blanca i vermella disposades horitzontalment una sota l’altra. També s’hi troben diferents propostes de senders de petit recorregut, amb un màxim de 20km.  També us proposem sis itinerari circulars, amb diferents graus de dificultat, per conèixer el Montseny a fons i no perdre’s cap detall.
Més informació: https://turisme-montseny.com/que-fer/senderisme/ 

Combina totes aquestes propostes allotjan-te en els establiments turístics (https://turisme-montseny.com/on-dormir/)  que hi trobaràs i reserva taula a les millors terrasses que ofereixen un autèntic mirador al Montseny (https://turisme-montseny.com/restaurants/).

I no oblidis d’utilitzar el bus integrat, que et permetrà arribar a alguns dels municipis del parc sense retencions i sense dificultat d’aparcament!

 

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).