Aquests dies de Setmana Santa, visita el Montseny. Diverses activitats i serveis t’hi esperen! Et deixem amb algunes recomanacions:

  1. Gaudeix d’activitats en família. Aquests dies són diverses les activitats que podràs fer acompanyat pels més petits de la casa. D’entre elles, et recomanem el 10è Festival Circ Cric, l’Aula d’Entorn Rural Can Turró, l’Ecogranja Salgot o la Casa Museu l’Agustí.
  2. Passeja’t pel Montseny i descobreix els seus racons més màgics. El proper 21 d’abril podràs descobrir l’ermita de l’Erola i els seus entorns, a Viladrau. Més informació aquí.
  3. Degusta el Montseny. Aquests dies els restaurants obren les seves portes per a que puguis deixar-te sorprendre pels seus sabors. Consulta totes les propostes aquí.
  4. Allotja’t al Montseny. Relaxa’t en un dels diferents allotjaments que et proposem: càmpings, cases de turisme rural, apartaments turístics, hotels o hostals, cases de colònies….Consulta totes les propostes aquí
  5. Gaudeix de les festes i tradicions al Montseny. Del 19 al 21 d’abril podràs visitar la Fira Medieval d’Hostalric o fer altres activitats que trobaràs a l’agenda de la nostra web.
  6. Compra al Montseny. Visita els establiments i emporta’t productes locals com ara dolços, olis, mermelades, cerveses, productes a base de castanya…i no t’oblidis d’encarregar la teva mona de Pasqua! Més informació aquí
  7. Aventura’t al Montseny. Practica senderisme o ciclisme. Aquí trobaràs algunes propostes
  8. Visita diferents recursos arquitectònics, museístics o naturals del Montseny. Et donem algunes idees aquí

 

Per a més informació, visita’ns en qualsevol de les oficines de turisme que trobaràs al Montseny!

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).