Mas Vilar
17401 Arbúcies
620 111 147
www.masvilar.cat
info@masvilar.cat
PG-000823


Capacitat 6 habitacions
Servei d’àpats només per a clients (esmorzar, dinar i sopar)


RESERVA AQUEST ALLOTJAMENT


Els primers textos que citen Mas Vilar són del 1255, des d’aquell moment la trobem anomenada en diversos escrits de la història de la comarca.

Mas Vilar, masia del segle XIII,  ha estat restaurada amb la finalitat de dedicar-la al turisme rural, conservant-ne els elements històrics i alhora equipant-la de totes les comoditats pròpies de l’actualitat. Aquesta fantàstica casa està situada a uns 590 metres d’altitud en el cor del Parc Natural del Montseny.

La casa s’ha dotat d’un sistema ecològic tant de calefacció (amb caldera d’estella), com per escalfar l’aigua (amb plaques solar tèrmiques). La sostenibilitat i ecologia és molt important per a nosaltres.

La piscina de cloració salina és una de les opcions més respectuoses amb l’entorn i, per descomptat, amb nosaltres. És l’estrella pels moments més calorosos.
A Mas Vilar ens encanta gaudir de la natura i dels animals. Hi tenim quatre rucs, en Fort i Valent de raça catalana, la Cleo és càntabra i el petit de la casa, en Tonet. També trobareu gallines ponedores, una oca i els gossos Troia i Bruc. Tots ells formen part de la petita família de la Masia.

A Mas Vilar disposem de 6 habitacions (de matrimoni i alguna familiar). Totes elles molt còmodes i amb esmorzar inclòs, habitacions tipus hotelet rural. Pels nostres clients tenim el servei de menjador, de manera que es pot optar pel dinar i sopar l’àpat del dia. Oferim una cuina molt casolana, natural i equilibrada, i comptem amb proveïdors de productes de la zona.

Totes les reserves inclouen un esmorzar molt complet: bufet d’embotits, mantega amb melmelades, pa amb tomàquet, pastissets casolans, fruita, cereals, ous, sucs de fruita ecològics, cafès i tes.
Ens agrada cuinar amb tota mena de verdures, carns i peixos, i si ens ho demaneu amb antelació, adaptem el menú a opcions vegetarianes, veganes o intolerants segons les necessitats dels nostres clients.

La Noemí i en Jaume som qui farem que el teu pas per a Mas Vilar sigui el molt agradable.

 

Si voleu regalar una estada a Mas Vilar, aqui us deixem algunes propostes:
* Cap de setmana en parella amb esmorzar + Pack de viatge de cosmètica ecològica, fresca i ètica (inclou 2 nits i taxa turística): 268€
* Cap de setmana en parella amb esmorzar + Cistella de productes locals (inclou 2 nits i taxa turística): 268€