Carretera d’Arbúcies a Viladrau, km. 8’5
17401 Arbúcies
696 490 288
www.masromeu.net
info@masromeu.net
PG-518


Capacitat De 2 a 21 places. Mas Romeu disposa de tres allotjaments. Possibilitat de llogar-los de manera individual o en conjunt.2


Reserva aquest allotjament


Mas Romeu està format per tres allotjaments rurals que es poden llogar separadament per ser cadascun totalment independent de l’altre o en conjunt.

Disposa també de piscina, amplia zona d’esbarjo a l’aire lliure, hort ecològic i una petita granja amb corral per a les gallines, ocells, ponis, ruc i peixos en l’antic safareig, considerat patrimoni arquitectònic tradicional a conservar.

Per a grups grans existeix la possibilitat de combinar les tres cases.

La Masia

És la vivenda més gran, consta de dues plantes, a l’exterior podreu disfrutar del porxo amb barbacoa en exclusivitat.

Amb espectaculars vistes al Montseny i a Les Agudes.

 

L’Alzina

Petit apartament d’un sol ambient. Totalment reformat i molt acollidor. Ideal per a parelles o famílies amb un o dos nens.

El Mirador

Apartament restaurat en l’any 2006 conservant l’arquitectura original de l’antiga masia, amb vistes al cim de Les Agudes, Montseny. Ideal per a 2 matrimonis amb nens o grups de fins a 5-6 persones aproximadament.

 

Conjunt de Mas Romeu

És el lloguer de les 3 cases a un únic grup, en total 20-21 places. Ideal per un únic grup familiar, grup d’ amics amb nens, reunions de treball, tallers i cursos.