Camí reixach, s/n
17403 Sant Hilari Sacalm
972 872 820
www.vilarsrurals.com
infosanthilari@vilarsrurals.com
HG-002314
Descobreix totes les activitats diàries programades per a gaudir en família totes elles amb una vocació de transmissió de valors i aprenentatge en l’àmbit del lleure, dirigides tant a pares com a fills, incloses en el preu: es pot donar de menjar als animals a la granja del Vilar, regar les plantes a l’hort, realitzar manualitats, etc, tot això acompanyat de l’equip d’animació.

També disposa de piscina climatitzada, zona de jocs, una gastronomia tradicional a través del seu bufet variat, parking i wiFi gratuit.

Dins del mateix Vilar es troba el Parc d’Aventura als arbres, on a través de diferents circuits adaptats (tirolines, ponts, xarxes, etc) per a tot tipus de públic podrà gaudir d’una oferta d’activitats multiaventura per tal de passar una jornada diferent i divertida.

El Vilar Rural de Sant Hilari també organitza excursions per la zona. La Vila de Sant Hilari és famosa per les seves aigües i compte amb més de 100 fonts.

Presentació de l’activitat:
El Vilar Rural de Sant Hilari Sacalm és un nou concepte d’hotel amb encant en forma de petit poble ubicat en un entorn rural i privilegiat, al costat del Parc Natural del Montseny i de Les Guilleries, a 50 minuts de Barcelona i a 30 minuts de Girona.

Compta amb confortables habitacions doble, triples o familiars amb espectaculars vistes al Montseny.