Masia Can Pasqual s/n
08479 La Costa del Montseny
628 293 137
www.ruralcanpasqual.com
ruralcanpasqual@gmail.com
HUTB-039685


Capacitat 19 persones màxim, per dormir.45 persones màxim per passar només 1 dia. Possibilitat de festes, trobades,  o reunions de treball.Possibilitat de llogar la casa només 1 dia per celebracions, per caps de setmana, i per setmanes. Disposa de totes le comoditats necessàries i amb accés i amb bany adaptat per persones amb mobilitat reduïda.

Disposició de la cuina de la masia per us personal del grup, totalment equipada: nevera, micoones, rentavaixelles, túrmix, torradora, forn, i tots els estris de la cuina. Cal destacar que en la mateixa cuina tenim llar de foc,  amb la possibilitat de fer carns a la brasa.

Calefacció biomassa i preparat per realitzar recollida selectiva de la brossa.

Història i descripció de la  masia:

És una masia amb molta història, de fet sembla que aproximadament data del 1730. De dues plantes; a la planta baixa l’escalfor del bestiar s’aprofitava per calfar els dormitoris que eren a sobre. La masia era la unitat familiar, en què el dia a dia girava al voltant de la feina al camp o al bosc.

En aquest cas en ser una masia de muntanya i envoltada de camps, però també de molt de bosc, es dedicaven a l’extracció de la fusta i el carboneig. També sabem que cuidaven aviram, conills i que tenien unes quantes vaques. A més a més una horta per a consum propi.

Allotjament rural

Situada al bell mig del Parc Natural del Montseny,  totalment reformada i amb tots els serveis. Situada a 700 m d’altitud i amb més de 10 hectàrees de terreny, de camps i boscos;  amb unes vistes panoràmiques que et captivaran. Molt ben situada geogràficament perquè es troba a 15 minuts del nucli urbà més gran, i en mig entre Barcelona i Girona.