Associació d'Empresaris Turístics Montseny

Associació d'Empresaris Turístics Montseny

Ctra. de Montseny, s/n Sant Esteve de Palautordera (08461)

L’any 1999 es va crear l’ Associació d’Empresaris Turístics Montseny amb l’objectiu de promoure un turisme de qualitat, respectuós amb l’entorn i de preservar el valor del patrimoni cultural i natural del Parc Natural del Montseny.

Formen part de la nostra associació des d’un restaurant amb una estrella Michelin, fins a un circ estable, passant per càmpings, restaurants, turisme rural , turisme d’aventura, apartaments turístics, hotels, pastisseries, cellers, bars, hípiques,empresa de guies…, ja veieu l’oferta és tan variada com ho és la flora i la fauna de la muntanya.

L’any 2018 es celebrarà el 40è aniversari de la declaració del Parc com a reserva de la biosfera, per part de l’ UNESCO. És per això que creiem que, des de la gent que vivim i treballem dins del parc, fins a la gent que ve a visitar-nos, tots hem d’aprendre a respectar aquest espai protegit, considerant-lo com una part molt nostra i sobretot pensant en el futur.

A la vegada, com a associació apostem pel turisme sostenible i ens hem compromès a treballar per a posar en valor els principis fonamentals de la Carta Europea de Turisme Sostenible.

Esperem que aquesta pàgina web sigui d’utilitat per a tots els nostres clients i també que serveixi de comunicació entre la gent que estima, viu i gaudeix del Montseny.

Joan Lluís Rojas i Solé
President de l’Associació d’Empresaris
Turístics Montseny

 

Si tens una empresa turística al Montseny i vols adherir-te o bé vols que et proposem recomanacions sobre què fer al Montseny, contacta’ns a:

Tel: 93 848 20 08
A/e: info@turisme-montseny.com