Generalment acostumem a accelerar la nostra vida diària. Les rutines professionals i personals sovint fan que no tinguem temps per fer una parada i, simplement, escoltar-nos i observar. Els esdeveniment dels darrers mesos han suposat un canvi en les nostres vides, no sempre positiu.

Per això, avui us fem algunes recomanacions sobre què fer per a trobar el teu propi benestar al Montseny

1)Gaudeix de la família i descansa. Al Montseny hi ha petits allotjaments familiars que et permetran desconnectar i gaudir enmig de la natura, amb els teus. És moment de reprendre converses, trobar espais de jocs i rialles.

2)Descobreix miradors, apropa’t i observa el so de la natura. Una vegada hi arribis, fes unes fortes respiracions i deixa que el vent t’acariciï la cara.

3)Fes una mica d’esport i passeja pels senders del Parc Natural. L’activitat física, adaptada a l’estat de cada persona, és molt beneficiosa pel cos.Et recomanem descobreixis els espais naturals amb un guia del territori. Si prefereixes fer-ho per compte propi, aquí alguns consells: 1)Evita recórrer camins que no estiguin marcats i respecta les propietats privades. 2)Tanca les portes que et trobis per evitar que els ramats s’escapin. 3)Si viatges amb gos, porta’l lligat.4)Ajuda a preservar l’entorn i emportat’ les teves pròpies deixalles.

4)Fes una dieta sana, a base de productes del territori. Als restaurants del Montseny podràs trobar menús amb productes de proximitat. També trobaràs molts comerços de proximitat, que ofereixen un producte de qualitat.

Aquest estiu, cuida el teu cos i ment al Montseny!

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).