Hotel Can Marlet

Hotel Can Marlet

Riells (17404)

Crta. de Breda a Riells, km. 6 (per Breda)
Tel: 902 200 708 – 689 02 75 49
A/e: info@canmarlet.com
Web: www.canmarlet.com

Can Marlet és una antiga masia del segle XVII, rehabilitada i convertida en un magnífic espai adequat per a fer-hi grans celebracions. Està situada en una propietat de 20 hectàrees, envoltada de jardins amb gespa, fonts i un riu que passa pel perímetre de la finca. Disposa d’hotel rural amb encant, amb nou habitacions dobles i dues suites.

Hotel Can Cuch

Hotel Can Cuch

Cànoves i Samalús

Can Cuch de Muntanya, 35
Tel: 931 033 980
A/e: cancuch@hotelcancuch.com
Web: www.cancuch.com

Un somni, un desig, una il·lusió … poden fer-se realitat a Can Cuch.Us proposem celebracions i casaments personalitzats en un lloc idíl·lic envoltat de natura, per a qui vulgui escapar de l’habitual. Amb una capacitat per a 100 comensals, el restaurant barreja tradició i avantguarda, una cuina basada amb els productes més frescs del mercat que convertiran el vostre banquet en un plaer per a tots els convidats.

Hotel Can Barrina

Hotel Can Barrina

Montseny

Ctra. Palautordera al Montseny, km 12,67
Tel: 938 473 065
A/e: info@canbarrina.com
Web: www.canbarrina.com

Can Barrina és l’establiment que els pot oferir un dia inoblidable en un entorn privilegiat. La seva festa feta a mida, un sol casament per dia. Diferents ambients apropiats per casar-se a plena Natura.
Fer l’aperitiu amb vistes a la piscina, gaudint del entorn del parc Natural del Montseny. Poden celebrar l’àpat als menjadors interiors amb gran capacitat o bé, si el temps ho permet, als jardins o terrasses exteriors. La pista de ball, amb el nostre disc-jockey fa que no manqui res per un dia tant especial, amb vistes a la vall de la Tordera, Matagalls i el Turó de l’Home. La capacitat màxima de comensals per a festes o casaments es de 190 persones.

Xalet la Coromina

Xalet la Coromina

Viladrau

Ctra. de Vic, 4 17406 Viladrau
Tel: 938 849 264
A/e: info@xaletcoromina.com
Web:www.xaletcoromina.com

Al poble de Viladrau, tradicional lloc de vacances de la burgesia catalana es troba aquest hotel- restaurant de construcció modernista pertanyent a la prestigiosa cadena de Rusticae d’hotels amb encant. Basa el seu prestigi a la seva cuina feta a la mida dels nuvis i realitzada amb l’afecte i professionalitat que un dia tan especial es mereix.

Les Magnòlies Càtering

Les Magnòlies Càtering

Arbúcies

Carrer Mossèn Antoni Serres, 7
Tel: 972 860 879
A/e: info@lesmagnolies.com
Web: www.lesmagnolies.com

A les Magnòlies treballem per fer de cada esdeveniment una vivència única. Apostem per una filosofia d’ empresa que atengui els requisits de cada client.Treballem per aconseguir l’ entorn que farà de la seva celebració una ocasió inoblidable. Disposen d’espais exquisits, escollits perquè la màgia aporti originalitat i bellesa al seu acte. Portem el millor de la nostra cuina al seu espai escollit com l’ocasió es mereix.

Hotel Sant Bernat

Hotel Sant Bernat

Montseny

Finca El Cot s/n
Tel: 938 473 011
A/e: hsantbernat@husa.es
Web: www.hotelhusasantbernat.com

Sant Bernat, ubicat en ple cor del Parc Natural del Montseny, s’erigeix com un lloc inoblidable i únic per a la celebració del vostre enllaç. Són molts els detalls a tenir en compte en un dia tan memorable i, per aquest motiu, us oferim totes les facilitats i serveis necessaris per aconseguir un esdeveniment especial i personalitzat.Organitzem cerimònies religioses, a l’ermita que es troba als jardins de l’hotel, i cerimònies civils.

Demaneu-nos els nous menús de casaments, amb la vostra elecció i el nostre assessorament, confeccionarem un menú exclusiu per a la ocasió.