El programa preveu donar a conèixer el patrimoni material i immaterial del Montseny, de la mà d’empreses de guiatge local.
El projecte, ja consolidat, va néixer fa quatre anys amb l’objectiu de donar a conèixer el ric patrimoni del Montseny, a través de petites passejades pel parc natural de la mà de guies locals.
Les visites tindran lloc de febrer a octubre i es realitzaran en diferents punts del territori, com ara Arbúcies, El Brull, Fogars de Montclús, La Garriga, Hostalric, Montseny, Sant Esteve de Palautordera, Seva, Taradell o Viladrau. Algunes sortides es realitzaran coincidint amb festivitats destacades dels pobles del Parc Natural del Montseny associats a Turisme Montseny, com és el cas de la del dia 11 de febrer que es farà a Sant Esteve de Palautordera, abans del Ball de Gitanes, o el 15 de juny al poble de Montseny dins del cap de Setmana de la Fira de les Esquelles.
La iniciativa compta amb la col·laboració de les empreses de guiatge Ademc Itineraris Montseny, Aprèn Serveis Ambientals i Viladraueducacio.com així com també del Parc de les Olors de Taradell i l’Oficina de Turisme d’Hostalric. També es compte amb el suport de les Diputacions de Barcelona i Girona així com dels ajuntaments on es realitzen les rutes.
L’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny pretén aproximar l’espai a tot tipus de públics pel que assumirà una part del cost d’aquestes visites.
Cal fer reserva prèvia a l’entitat organitzadora de la visita. Es recomana, també, portar calçat de muntanya, sobretot en aquelles activitats que es realitzen en plena natura.
L’acció forma part d’una campanya de Turisme Montseny que té per objectiu la protecció i la valoració del patrimoni natural, cultural i gastronòmic tot oferint una experiència ecoturística que contribueixi a l’economia del territori.

+ informació aquí

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).